Реклама

Фотографски услуги, Сватбена фотография

Фотографите на България

Търсите фотограф във вашият град!

Наши партньори:

Счетоводни услуги

https://www.balancebg.com/

Фотографски  услуги:
 
Изграждане на уеб сайтове
и SEO оптимизация
 
Къща за гости Кристал в Триград

Огнено шоу за сватби и събития

https://www.ognenoshow.com/

Уеб дизайн и СЕО оптимизация

Web дизайн и СЕО оптимизация

На най-добри цени

Icn.bg хостинг и домейн

Счетоводна кантора „ИНФО-КОНСУЛТ“ ООД

Какви въпроси да зададете на сватбен фотограф?

Когато избирате сватбен фотограф в София, препоръчително е да вземете предвид някои аспекти, които са ключови, за да получите отличен резултат от сватбена фотосесия. Ето защо, преди да наемете фотограф за сватба, не забравяйте да му зададете важни въпроси.

 

Сватбен фотограф в София

 

Какъв е твоят стил на фотография?

 

В съвременния свят има много стилове във фотографията. В момента изображенията могат да получат различни ефекти, сложността на които е доста висока. Изберете за себе си  професионални фотографи, които са се специализирали в този конкретен стил, така че при сватбената фотография ще се разберете с половин дума. И след като поговорите с всички, преценете кой е най-близо до вас по отношение на енергия и кой от фотографите ще може по-точно да покаже идеята ви на снимките.

 

 

Мога ли да видя фоторепортаж за сватби, които сте снимали по-рано?

 

Помолете фотографа да ви покаже някой от докладите, направени по-рано. Освен това, знаейки вашия стил, можете да обсъдите с него вашите предпочитания и какво очаквате от него на  сватбена фотосесия .

 

 

Сватбен фоторепортаж

 

Мога ли да ви кажа какви снимки искам да направите?

 

Ако имате ясна представа какви снимки искате, тогава кажете на фотографа в деня, в който се срещнете, за да обсъдите предварително дали той може да го направи. Например, бихте искали да будорите фотография, преди да облечете сватбена рокля или да увековечите момента, като хвърлите букета на булката. Направете списък с необходимите снимки в деня на сватбата си и го обсъдете с професионалист.

 

 

Кога ще получа снимките?

 

Не забравяйте да посочите точното време за получаване на сватбени снимки, помислете дали сте доволни от такива дати. Днес благодарение на цифровите технологии снимките могат да бъдат готови за нула време. Попитайте фотографа колко скоро ще ретушира, обработете фотографиите и как ще получите вашата готова история във фотографиите. Освен това обсъдете какъв формат и резолюция ще бъдат снимките. По-добре е всички нюанси да са посочени в договора.

 

Сватбена фотография във Фотографите на България

 

Какво е включено в цената?

 

Много фотографи предлагат различни услуги, включително фотосесия в стил любовна история, фотография за двама в студиото или на открито след сватбата или, например, ще направят сватбен фотоалбум за вас. По време на обсъждането на цената на услугите, попитайте всички подробности за плащането (пълна цена, кога да платите, имате ли нужда от предварително плащане, начин на плащане и т.н.)

 

 

Сватбен фотоалбум

 

Колко часа ще работите за нас?

 

Обсъдете времето на неговата работа. Какви моменти от сватбения ден искате да увековечите и колко време ще отнеме.

 

 

Кой ще заснеме вас или друг фотограф, с когото работите в екип на сватбата?

 

Уверете се, че човекът, с когото разговаряте, ще бъде вашият сватбен фотограф и ще дойде на вашата сватба, а не изпращайте друг вместо себе си, когото дори не сте срещали преди.

 

 

Ами ако не можете да дойдете? Има ли план "Б"?

 

Както всички живи хора, и фотографите могат да имат форсмажорни обстоятелства. Обсъдете с професионалист, който би могъл да го замести в този случай. Уверете се, че той е професионалист със същите гаранции за качество и го запишете в договора.

Най-нови

Най-четени