Реклама

Фотографски услуги, Сватбена фотография

Фотографите на България

Търсите фотограф във вашият град!

Наши партньори:

Счетоводни услуги

https://www.balancebg.com/

Фотографски  услуги:
 
Изграждане на уеб сайтове
и SEO оптимизация
 
Къща за гости Кристал в Триград

Огнено шоу за сватби и събития

https://www.ognenoshow.com/

Уеб дизайн и СЕО оптимизация

Web дизайн и СЕО оптимизация

На най-добри цени

Icn.bg хостинг и домейн

Счетоводна кантора „ИНФО-КОНСУЛТ“ ООД

Европейска сватба в Русия- сватбн фотограф

 

Имате нужда от сватбен фотограф за вашето сватбено събитие?

Попаднали сте на правилното място, доверете ни се и изберете вашият сватбен фотограф.
 
Напоследък и двете влюбени двойки и организаторите предпочитат да отказват съветски сватби, с присъщите им откуп, тостове и вулгарни конкурси, в полза на сдържаните и елегантни европейски сватбени тържества. Всички детайли, от покани до декор, се съхраняват в същия стил, включително една и съща цветова схема., Не само младоженците и гостите трябва да изглеждат перфектно, но дори сервитьори, музиканти, филмов екип и други лица, участващи в тържеството. Основно този подход се отличава с единство, без напечени детайли и ненужни цветове. Сдържаността е отличителен белег. Това качество не означава скованост и скука - не. Сватбата може да бъде забавна, жизнена и запомняща се. И друг акцент е поставен върху благоговейните и нежни отношения на двойката и върху семейните ценности.
 
Наскоро двойките избраха дискретни и елегантни европейски сватби.
 
Сватбата като отражение на вътрешния свят на младоженците
 
Например сватбената церемония на европейска сватба не се провежда в познат ни за това регистър, където двойките просто се заменят взаимно, където им се казват точно същите текстове на шаблони, където няма място за творчество и изразяване, но във формата на регистрация за излизане, тя може да се проведе в някои красив естествен кът, независимо дали е парк, гора или селски имот. Младоженците могат да измислят такава церемония, каквато желаят, но е важно тя да отразява вътрешния им свят. Лично аз като фотограф обичам да снимам такива празненства, където акцентът е върху проявата на индивидуалността.
 
Фотографията като допълнение към тържеството
 
В европейските сватби се оценява документална, а не поетапна фотография. Да, разбира се, се правят и официални рамкирани портрети - това е част от задължителната програма. Но те определено няма да направят тричасова разходка из града, защото, както казах по-горе, основното тук са роднини и приятели, всичко се прави в името на семейството и комуникацията помежду си. Фотографията, може да се каже, е допълнение към празника, а не самата цел.
Проява на сватбата като източник на вдъхновение за фотографа
 
За тържество в европейски стил не е необходимо да се организира елитна сватба - всяка двойка може да си го позволи. Всъщност под понятието „европейска сватба“ се крие именно подходът към празника, определени принципи и правила, бюджетът не играе никаква роля тук. Не е необходимо да имате милиони, за да поискате например гостите да подкрепят вашата почивка и да спазват дрес-кода в определен диапазон. Дори само изборът на музика играе голяма роля, защото създава настроение. Можете например да изберете Lounge - много спокоен и ненатрапчив стил, който няма да пречи на комуникацията между гостите и да създаде лъскава атмосфера на вашата вечер, вместо модерни поп хитове.
В европейските сватби се оценява документална, а не поетапна фотография.
 
заключение
 
Разбира се, индустрията се развива и расте. Развиваха не само фотографията, но и самите сватби. Подготовката стана по-индивидуална, организаторите общуват с двойката и предлагат идеи специално за всяка история, дори много регистрационни служби днес имат официална служба за регистрация на изход в европейски стил.
 
Говорейки специално за фотографите, бих казал, че през последните няколко години много от тях започнаха да следват дрес-кода, ако по-рано беше нормално да се види специалист по дънки и тениска на тържество, то сега това е неприемливо. В разгара на сватбените фотографи днес цари жестока конкуренция, което принуждава майсторите постоянно да усъвършенстват уменията си, което, разбира се, е само в ръцете на съвременните младоженци.

Най-нови

Най-четени