Реклама

Фотографски услуги, Сватбена фотография

Фотографите на България

Търсите фотограф във вашият град!

 

ОРИГИНАЛНИ МАРАТОНКИ

    ОРИГИНАЛНИ МАРАТОНКИ

Наши партньори:

Майстори за вашият дом

https://remontibg.eu/

Счетоводни услуги

https://www.balancebg.com/

Счетоводни услуги в София

 
 
Изграждане на уеб сайтове
и SEO оптимизация
 
 
 
Намери работа в тази платформа
 
Пътна помощ за цяла България
 
Къща за гости Кристал в Триград
https://trigradkristal.com/
 
Виртуален асистент
 
 
Машинно пране на килими

https://www.citycleanbg.eu/

Домашно приготвени сапуни

https://daminaturals.eu/

Сватбен фотограф

Сватбен фотограф в София

Пътна помощ в София

Пътна помощ

Сити Дентал Студио Благоевград

https://www.citydentalstudio.com/

Възстановяване на ДДС от ЕС

https://www.dds-to.com/

 

ИЗПОЛЗВАЙ КОД: NAUCHENSVIAT
И ВЗЕМИ ОТСТЪПКА ОТ 30ЛВ.
Ученето на чужди езици вече е лесно

с езикова школа Бонита!

 

 

 

Уеб дизайн и СЕО оптимизация

Web дизайн и СЕО оптимизация

На най-добри цени

Вашият виртуален асистент

   

Научи повече за това как можеш да получиш помощ онлайн

Кемпер под наем от София

кемпер под наем от София  - Кемпери под наем 

- Български език за чужденци,

                                                                         частни уроци по Български и математика

 

Модерни цветове: Няколко варианта за декорация на банята

Бяла баня

Ярко бяло, ободряващо и асоциирано с чистотата – този цвят е идеалният за всяка една баня. Но чисто бяла баня може да изглежда малко строга и донякъде скучна. Затова, дизайнерите ви съветват да превърнете вашата ултра модерна бяла баня в зелен оазис, като добавите няколко растения. Или пък акцентирайте върху пода – може да изберете стилно покритие или да добавите подходящ килим за баня върху вече съществуващото. Като алтернативен вариант може да изберете и прекрасни текстури, имитиращи дърво.

Контрастни цветове за баня

Тези цветове имат способността да добавят много чар в декора и да ви помогнат да създадете максимално привлекателно пространство. Контрастните цветове са идеално решение за сътворяване на модерна баня.  Ярките нюанси на цветове като жълто, оранжево и червено ще контрастират блестящо с бялата керамика. Може да изберете и вариант, при който да добавите само една акцентна стена, която да се съчетае с останалата част от изчистената и проста цветова схема на банята. В случай, че не желаете да използвате акцентни стени, винаги можете да украсите вратата на банята с модерните в момента винилови стикери.

Ярки цветни аксесоари

Повечето мебели за бани са бели. Един от най-лесните начини да внесете цвят и яркост са цветните аксесоари. Топлите, утвърждаващи живота цветове като жълто, червено и коралово синьо могат да направят всяка баня в пъти по-уютна и красива. 

 

Медни тонове

Това е една от основните тенденции в дизайна в момента. Има няколко начина за постигане на желания ефект, включително със свободно стояща медна баня. Комбинациите от медни плочки са чудесна възможност за добавяне на нотка на чар към декора на вашата баня. Можете да изберете да допълните подобна цветова схема с медни фитинги.

Флорални нотки

Цветята са един от най-универсалните дизайнерски мотиви. Те веднага ще придадат на вашата баня по-уютен, просторен и приветлив вид. Завеси, плочки, флорални тапети, мивки или завеси с флорални рисунки – възползвайте се от тези възможности и няма да съжалявате. Комбинирайте флоралните си щампи с подови настилки от дърво и неутрални облицовки.

Източник: Keramo-bg.com

 

Най-нови

 

Океанска приказкаще Ви потопи в магията на най-ароматното съкровище на света

Как едно бездомно коте става причина писателят Владимир Н. Караджов да започне работа върху втората си книга? Кое е най-ароматното съкровище на света и как е достигнало до нас?

 ПОРЪЧАЙ ПРЕЗ ХЕЛИКОН!

След двегодишна изследователска и писателска работа любопитната история вече очаква своите откриватели. 

Авторът ни поднася своята нова, по-задълбочена и подробна географска приказка, с напълно достоверна научна фактология и все пак, плод на неговата фантазия. Това е и първата приказка в света с научен консултант – доцент по зоология и ботаника, за максимална достоверност на фактите. Като добавка книгата има и страхотни цветни илюстрации от Биляна Караджова.

Историята се базира на една огромна икономическа и ботаническа загадка, която е липсващият ключ към решаването на един близо двехилядигодишен проблем. Той пречи на експанзията на огромно съкровище – един от най-любимите продукти на хората по света, най-популярният и един от най-скъпите, дори и днес. Малобройно индианско племе е единственото в света, което притежава екзотичната стока от незапомнении времена, без да подозира на какво дължи тази чест.  Мнозина се провалят в опитите си да разрешат проблема – професори, търговци, мореплаватели и земевладелци. Накрая световната загадка бива победена от едно дете.

“Океанска приказка” ни разкрива какво се ражда от неразривната връзка между Космоса и Океана. Тя ни среща с героите Канео и Едмънд — две момчета от различни епохи, но с една мечта — да опазят тяхното откритие и да споделят магията му с нас. Книгата е истинско пътешествие във времето — към непознати земи и смели мечти. Героите на автора ни учат за пореден път да вярваме в себе си и да следваме пътя, по който сме тръгнали. Едмънд и Канео оставят следа, която целият свят познава днес. И не само — всички ние можем да усетим и да се насладим на съкровището, което те са съхранили.

 

Поръчай през Хеликон!

 

Заглавие: Океанска приказка

Автор:Владимир Н. Караджов

Страници: 330

Тегло: 510 г.

Дата на издаване: януари 2021

Издател: Фабер

ISBN: 9786190012030

Цена: 20 лв.

Най-четени

Вземи сега с 20% отстъпка , само до 08.12.2020г.
 
Как да се предпазим от вируси?
✔️ Намалете стреса, той отслабва имунитета.
 
✔️ Пийте повече течности-вода с лимон, билков чай.
 
✔️ Снабдете се с нутриенти. В нутримакс,  нутриентите са на макс!
 
✔️ Ефективен при бронхит, астма, пневмония.