Реклама

Фотографски услуги, Сватбена фотография

Фотографите на България

Търсите фотограф във вашият град!

 

ОРИГИНАЛНИ МАРАТОНКИ

    ОРИГИНАЛНИ МАРАТОНКИ

Наши партньори:

Майстори за вашият дом

https://remontibg.eu/

Счетоводни услуги

https://www.balancebg.com/

Счетоводни услуги в София

 
 
Изграждане на уеб сайтове
и SEO оптимизация
 
 
 
Намери работа в тази платформа
 
Пътна помощ за цяла България
 
Къща за гости Кристал в Триград
https://trigradkristal.com/
 
Виртуален асистент
 
 
Машинно пране на килими

https://www.citycleanbg.eu/

Домашно приготвени сапуни

https://daminaturals.eu/

Сватбен фотограф

Сватбен фотограф в София

Пътна помощ в София

Пътна помощ

Сити Дентал Студио Благоевград

https://www.citydentalstudio.com/

Възстановяване на ДДС от ЕС

https://www.dds-to.com/

 

ИЗПОЛЗВАЙ КОД: NAUCHENSVIAT
И ВЗЕМИ ОТСТЪПКА ОТ 30ЛВ.
Ученето на чужди езици вече е лесно

с езикова школа Бонита!

 

 

 

Уеб дизайн и СЕО оптимизация

Web дизайн и СЕО оптимизация

На най-добри цени

Вашият виртуален асистент

   

Научи повече за това как можеш да получиш помощ онлайн

Кемпер под наем от София

кемпер под наем от София  - Кемпери под наем 

- Български език за чужденци,

                                                                         частни уроци по Български и математика

 

Професионален майстор на автоключалки

Професионален майстор на автоключалки от София и в частност автоключар София Белите брези, ще ви позволи бързо и ефективно да инсталирате или поправите всяка ваша ключалка. Не си струва да се опитвате да разглобявате заключващите механизми сами, тъй като можете само да повредите повърхността и самата конструкция. Ако имате някакви проблеми със защитното устройство, обаждането на автоключар soslocksmith гарантира успешен резултат при всяка непреодолима сила.

Пристигането на екип за смяна на ключалката

Заключена ли е ключалката или предната врата на автомобила е спряла да се отваря? Струва си да се свържете с сервизна служба. Разбиването или инсталирането на заключващи механизми изисква професионален подход, тъй като не можете без практически умения и специфична специализация. След пълна диагноза техникът ще може да открие причината за повредата, да се отърве от нея и да вземе мерки, така че ситуацията да не се повтори. Ако не можете да възстановите отключването чрез устройството, подмяната на ключалките може да е единственият изход от ситуацията.

 Обаждането на специалист от вкъщи предлага много предимства. Техникът идва на място с  неговото оборудване, инструменти, фитинги и  инсталира ключалката точно пред клиента. Деликатното вмъкване и сглобяване е бързо, професионално, достъпно, а цената за посещението на майстора е доста разумна. Ако обикновен човек се занимава с демонтиране или ремонт на ключалката, защитните функции на заключващия механизъм намаляват, както и експлоатационният живот. Неприятни ситуации с конструкцията на вратата могат да се случат по всяко време на деня, така че е важно да имате контакти с отговорна служба.

 

Как да избера правилния техник в София?

 Автоключар София Красно село е гаранция за професионализъм, качество и изгодна ценова политика. Нашите монтажници на брави непрекъснато се развиват, подобряват своите знания и технологии, а оборудването подлежи на модернизация. При нас инсталирането, подмяната, поправката на всяка ключалка е възможно точно пред очите ви, тъй като специалистите се пътуват в цяла София.

 

Предимствата на нашата услуга:

огромен набор от услуги;

отлична материално-техническа база;

оригинални брави и други фитинги за заключване;

професионализъм и трудов опит;

гаранция за извършената работа;

денонощен режим;

бърз отговор на приложението.

 

Ако забележите, че ключалката залепва или по някакъв начин се запушва вашата врата, нашият майстор на ключалката ще реши проблема с всякакъв мащаб. Обадете на номера, нашият персонал, ще ви изненадат приятно с обслужване и цена. Не отлагайте важни неща за по-късно, защото безопасността е преди всичко.

Най-нови

 

Океанска приказкаще Ви потопи в магията на най-ароматното съкровище на света

Как едно бездомно коте става причина писателят Владимир Н. Караджов да започне работа върху втората си книга? Кое е най-ароматното съкровище на света и как е достигнало до нас?

 ПОРЪЧАЙ ПРЕЗ ХЕЛИКОН!

След двегодишна изследователска и писателска работа любопитната история вече очаква своите откриватели. 

Авторът ни поднася своята нова, по-задълбочена и подробна географска приказка, с напълно достоверна научна фактология и все пак, плод на неговата фантазия. Това е и първата приказка в света с научен консултант – доцент по зоология и ботаника, за максимална достоверност на фактите. Като добавка книгата има и страхотни цветни илюстрации от Биляна Караджова.

Историята се базира на една огромна икономическа и ботаническа загадка, която е липсващият ключ към решаването на един близо двехилядигодишен проблем. Той пречи на експанзията на огромно съкровище – един от най-любимите продукти на хората по света, най-популярният и един от най-скъпите, дори и днес. Малобройно индианско племе е единственото в света, което притежава екзотичната стока от незапомнении времена, без да подозира на какво дължи тази чест.  Мнозина се провалят в опитите си да разрешат проблема – професори, търговци, мореплаватели и земевладелци. Накрая световната загадка бива победена от едно дете.

“Океанска приказка” ни разкрива какво се ражда от неразривната връзка между Космоса и Океана. Тя ни среща с героите Канео и Едмънд — две момчета от различни епохи, но с една мечта — да опазят тяхното откритие и да споделят магията му с нас. Книгата е истинско пътешествие във времето — към непознати земи и смели мечти. Героите на автора ни учат за пореден път да вярваме в себе си и да следваме пътя, по който сме тръгнали. Едмънд и Канео оставят следа, която целият свят познава днес. И не само — всички ние можем да усетим и да се насладим на съкровището, което те са съхранили.

 

Поръчай през Хеликон!

 

Заглавие: Океанска приказка

Автор:Владимир Н. Караджов

Страници: 330

Тегло: 510 г.

Дата на издаване: януари 2021

Издател: Фабер

ISBN: 9786190012030

Цена: 20 лв.

Най-четени

Вземи сега с 20% отстъпка , само до 08.12.2020г.
 
Как да се предпазим от вируси?
✔️ Намалете стреса, той отслабва имунитета.
 
✔️ Пийте повече течности-вода с лимон, билков чай.
 
✔️ Снабдете се с нутриенти. В нутримакс,  нутриентите са на макс!
 
✔️ Ефективен при бронхит, астма, пневмония.