Реклама

Фотографски услуги, Сватбена фотография

Фотографите на България

Търсите фотограф във вашият град!

Наши партньори:

Счетоводни услуги

https://www.balancebg.com/

Фотографски  услуги:
 
Изграждане на уеб сайтове
и SEO оптимизация
 
Пътна помощ за цяла България
 
Къща за гости Кристал в Триград

Огнено шоу за сватби и събития

https://www.ognenoshow.com/

https://www.citycleanbg.eu/

Уеб дизайн и СЕО оптимизация

Web дизайн и СЕО оптимизация

На най-добри цени

Icn.bg хостинг и домейн

Счетоводна кантора „ИНФО-КОНСУЛТ“ ООД

Пътна помощ в Банско и Разлог

Неравномерни пролуки между частите

Когато избирате автомобил, обърнете внимание на разстоянията между частите. Те трябва да са четни и еднакви по симетрични части. Измерете с линийка за точност. Неравномерните пролуки показват нарушение на геометрията на тялото. Ако се съмнявате, тогава е по-добре да огледате подобна кола и да се уверите, че хлабините съвпадат. Нашият екип от пътна помощ в Банско ще ви помогне да разберете случвало ли се е нещо с вашият автомобил.

 

Как да изберем употребявана кола?

Неравномерни празнини между частите

 Трудности и чужди звуци при отваряне и затваряне на врати

Преди да изберете употребяван автомобил, препоръчваме да проверите точността на вратите в отворите. Отворете и затворете всяка врата, багажник и качулка. Вратите трябва да се отварят и затварят лесно и без чужди звуци. Огледайте отворите и стълбовете на вратите - ако вратите влизат неравномерно в отвора, върху тях остават симетрични драскотини. В изправен използван автомобил вратите ясно влизат в отворите, отварят се и се затварят без странични звуци и не оставят драскотини. Пътна помощ и опитен механик може да дойде на оглед преди да се наложи за да купите вашият автомобил. Екипът на пътна помощ в Разлог има опит в огледите, доверете ни се.

Признаци на фабрично заваряване

Огледайте заваръчните шевове в багажника и под капака. На специална естакада или на асансьор проверете страничните елементи за заваряване. Видимите заварки са ясна индикация за ремонта. Фабричното заваряване се извършва точково, без шевове.

След фабрично заваряване на повърхността остават спретнати кръгли следи, които се покриват с твърд уплътнител и след това с боя.

Квалифицираните културисти също правят точково заваряване. Трудно е да се разграничи от фабричния, дори за опитни купувачи. Ако сте уверени в себе си, проверете съответствието на местата и вида на закрепване на пластмасовите елементи на отделението на двигателя към частите на тялото. Уверете се, че няма допълнителни точки на заваряване, които се различават от фабричните.

Сравнете усещането за твърдост на уплътнителя с наличните фуги. Фабричният уплътнител е твърд, ако натиснете точката на заваряване, боята ще запази външния си вид непроменен. Нефабричен уплътнител - мек.

Следи от отстраняване на крепежни елементи

Проверете наличните болтове и нитове - те трябва да бъдат боядисани в цвят на корпуса. Ако на болтовете има драскотини или други следи от отстраняване, тогава частта е била отстранена за боядисване. Погледнете отблизо скритите пространства - двигателното отделение, дъното на багажното отделение и долната страна на задните калници.

Марки за сваляне на крепежни елементи

Нефабрична изолация на багажника

Проверете отделението за резервно колело в багажника. Чужд материал или нефабрична звукоизолация на багажник на употребяван автомобил често се използва за прикриване на възстановяването от инцидент. За да разберете как трябва да изглежда пода на багажника, огледайте две или три коли от същия модел и година на производство или нова кола в автокъща.

Най-нови

Най-четени

Вземи сега с 20% отстъпка , само до 08.12.2020г.
 
Как да се предпазим от вируси?
✔️ Намалете стреса, той отслабва имунитета.
 
✔️ Пийте повече течности-вода с лимон, билков чай.
 
✔️ Снабдете се с нутриенти. В нутримакс,  нутриентите са на макс!
 
✔️ Ефективен при бронхит, астма, пневмония.