Счетоводна кантора „ИНФО-КОНСУЛТ“ ООД

Счетоводна кантора „ИНФО-КОНСУЛТ“ ООД

Дружеството е регистрирано в Благоевградски Окръжен съд, още през далечната 1997г. С предмет на дейност „счетоводни услуги; финансови и данъчни консултации; създаване; проектиране, изграждане и внедряване на информационни системи в малки и средни предприятия; изготвяне на икономически обосновки и бизнес програми“.

Инфо Консулт ООД Ви предлага пълно счетоводно обслужване, регистрация на нови фирми и консултиране по трудови-правни, осигурителни и данъчни въпроси.

Професионализъм, коректност, взаимопомощ и финансова грамотност са основите върху които изграждаме Вашият и собствения си бизнес.

Дружеството обслужва клиенти от различни сфери на икономиката-търговия, транспорт, строителство, услуги, ИТ бизнес, ние се стремим към дълготрайни взаимоотношения и партньорства с нашите клиенти. В зависимост от големината и вида на Вашия бизнес, ние Ви предлагаме най-добрият за Вас пакет счетоводни услуги.

Благодарение на добре създадената организация и използване на върховите достижения в областта на информационните технологии, водещи до пълна автоматизация на работния процес, фирмата предлага счетоводни услуги на високо професионално равнище.

При необходимост от индивидуално счетоводно решение? Не се колебайте да се свържете с нас!  

Прочетете още:

Услугите които предлагаме!

Какви услуги ще получи моето дружество ако сключи договор за счетоводни услуги с Вас?