Реклама

Фотографски услуги, Сватбена фотография

Фотографите на България

Търсите фотограф във вашият град!

Наши партньори:

Майстори за вашият дом

https://remontibg.eu/

Счетоводни услуги

https://www.balancebg.com/

 
Изграждане на уеб сайтове
и SEO оптимизация
 
Намери работа в тази платформа
 
Пътна помощ за цяла България
 
Къща за гости Кристал в Триград
 
Кемпери под наем в София
 
Виртуален асистент
 
 
Огнено шоу за сватби и събития

https://www.ognenoshow.com/

Машинно пране на килими

https://www.citycleanbg.eu/

Домашно приготвени сапуни

https://daminaturals.eu/

Гипсокартон, шпакловка и боя

Гипсокартон.com

Пътна помощ

Сити Дентал Студио Благоевград

https://www.citydentalstudio.com/

Възстановяване на ДДС от ЕС

https://www.dds-to.com/

 

ИЗПОЛЗВАЙ КОД: NAUCHENSVIAT
И ВЗЕМИ ОТСТЪПКА ОТ 30ЛВ.
Ученето на чужди езици вече е лесно

с езикова школа Бонита!

 

 

Уеб дизайн и СЕО оптимизация

Web дизайн и СЕО оптимизация

На най-добри цени

Icn.bg хостинг и домейн

Счетоводна кантора „ИНФО-КОНСУЛТ“ ООД

Вашият виртуален асистент

   

Научи повече за това как можеш да получиш помощ онлайн

Кемпер под наем от София

кемпер под наем от София

Основни правила за избор на обувки, които всяка жена е добре да знае

Изборът на основния набор от обувки се базира върху няколко основни неща - сезоните, начина на живот, възрастта и фигурата на дамата. Селекцията може да бъде допълнена с ярки акценти и оригинални модели, но основните изисквания си остават непроменени и включват преди всичко комфорт, практичност и хармонично съчетание с дрехите и аксесоарите, които вече са налични в гардероба. Нека разгледаме по-подробно характеристиките на които трябва да отговаря основния набор от модели.

 Основни правила за избор на обувки, които всяка жена е добре да знае

Универсалност

Базовите обувки трябва да са подбрани така, че да са подходящи за дрехи, решени във всякакви цветове и стилове. Те трябва да отговарят на едно важно условие и то е да са лесно съчетаеми с наличните тоалети и аксесоари, а също така да се вписват в съответния стил.

Стилистите са на мнение, че класическите обувки са подходящи за всякакви поводи – те са идеални както за разходка, така и за работа в офиса или за купон.

Комфорт

Основното предимство на качествените обувки е удобството. Те са предназначени за ежедневно активно носене, така че комфортът винаги е на първо място. Материалът трябва да е мек, формата и петата удобни, а цветът - практичен.

Изисканост

Добре е да заложите на някой ярък и лъскав модел обувки, когато сте поканени на официално събитие. С такъв модел всяка дама веднага ще привлече вниманието на всички присъстващи и образът й ще се помни дълго време. Но ще се отнася до ежедневието, не е необходимо да носите екстравагантни обувки постоянно, съветват специалистите. По-добре заложете на някои по-скромен, но изискан модел, който да ви приляга добре и да ви осигурява нужната лекота през натоварения ден.

Универсални нюанси

Модните обувки идват в разкошни цветове, с които можете да създадете много хармонични съчетания. Универсалните цветове на обувките обаче си остават едни и същи – черно, бяло, бежово, златисто или сребърно. Те ще си подхождат с всяка цветова схема на облеклото ви.

 

Най-нови

 

Океанска приказкаще Ви потопи в магията на най-ароматното съкровище на света

Как едно бездомно коте става причина писателят Владимир Н. Караджов да започне работа върху втората си книга? Кое е най-ароматното съкровище на света и как е достигнало до нас?

 ПОРЪЧАЙ ПРЕЗ ХЕЛИКОН!

След двегодишна изследователска и писателска работа любопитната история вече очаква своите откриватели. 

Авторът ни поднася своята нова, по-задълбочена и подробна географска приказка, с напълно достоверна научна фактология и все пак, плод на неговата фантазия. Това е и първата приказка в света с научен консултант – доцент по зоология и ботаника, за максимална достоверност на фактите. Като добавка книгата има и страхотни цветни илюстрации от Биляна Караджова.

Историята се базира на една огромна икономическа и ботаническа загадка, която е липсващият ключ към решаването на един близо двехилядигодишен проблем. Той пречи на експанзията на огромно съкровище – един от най-любимите продукти на хората по света, най-популярният и един от най-скъпите, дори и днес. Малобройно индианско племе е единственото в света, което притежава екзотичната стока от незапомнении времена, без да подозира на какво дължи тази чест.  Мнозина се провалят в опитите си да разрешат проблема – професори, търговци, мореплаватели и земевладелци. Накрая световната загадка бива победена от едно дете.

“Океанска приказка” ни разкрива какво се ражда от неразривната връзка между Космоса и Океана. Тя ни среща с героите Канео и Едмънд — две момчета от различни епохи, но с една мечта — да опазят тяхното откритие и да споделят магията му с нас. Книгата е истинско пътешествие във времето — към непознати земи и смели мечти. Героите на автора ни учат за пореден път да вярваме в себе си и да следваме пътя, по който сме тръгнали. Едмънд и Канео оставят следа, която целият свят познава днес. И не само — всички ние можем да усетим и да се насладим на съкровището, което те са съхранили.

 

Поръчай през Хеликон!

 

Заглавие: Океанска приказка

Автор:Владимир Н. Караджов

Страници: 330

Тегло: 510 г.

Дата на издаване: януари 2021

Издател: Фабер

ISBN: 9786190012030

Цена: 20 лв.

Най-четени

Вземи сега с 20% отстъпка , само до 08.12.2020г.
 
Как да се предпазим от вируси?
✔️ Намалете стреса, той отслабва имунитета.
 
✔️ Пийте повече течности-вода с лимон, билков чай.
 
✔️ Снабдете се с нутриенти. В нутримакс,  нутриентите са на макс!
 
✔️ Ефективен при бронхит, астма, пневмония.