Реклама

Фотографски услуги, Сватбена фотография

Фотографите на България

Търсите фотограф във вашият град!

Наши партньори:

Счетоводни услуги

https://www.balancebg.com/

Фотографски  услуги:
 
Изграждане на уеб сайтове
и SEO оптимизация
 
Пътна помощ за цяла България
 
Къща за гости Кристал в Триград

Огнено шоу за сватби и събития

https://www.ognenoshow.com/

https://www.citycleanbg.eu/

Уеб дизайн и СЕО оптимизация

Web дизайн и СЕО оптимизация

На най-добри цени

Icn.bg хостинг и домейн

Счетоводна кантора „ИНФО-КОНСУЛТ“ ООД

Регистрация на фирма в София и Пловдив

Регистрация на фирма в София и Пловдив доверете се на професионалистите

Искате да да направите своята първа или последваща регистрация на фирма в София и Пловдив на ниски цени за регистрация на фирма. Обадете ни се и се свържете с нас за допълнителна консултация.

Ако вече имате фирма и искате да смените обстоятелсрва или имате нужда от счетоводни услуги на ниски цени, свържете се с нас!

В статия ще разгледаме основни моменти за стартиране на бизнес и откриване на нова фирма във големите градове.

Регистрация на фирма в София и Пловдив

Регистрация на фирма в София и Пловдив

Кризата като повод за стартиране на бизнес. Старт идеи

Пътят ще бъде преодолян от проходилка. Мнозина считат кризата за най-доброто време за стартиране на бизнес. Основното е да изберете какво да правите. Както знаете, много световни марки се появиха и постигнаха успех именно през кризисните години. Какво да направите и как да разберете, че това е точно за вас? Кой бизнес е релевантен в криза? Как да започнете собствен бизнес и може би изобщо не трябва да влизате на пазара с нови проекти?

 
"Нивото на разбиране за това, което ще се случи през следващите месеци, е много ниско, а диапазонът от възможни варианти е много широк - от бързо изглаждане на ситуацията до извеждане на целия свят в много трудна и дългосрочна криза. Изключително трудно е да планирате всеки бизнес, когато не знаете какво ще се случи по-нататък. В тези условия всеки рационален човек би се опитал да заеме най-защитната позиция, а именно да изчака и да види къде ще се развие ситуацията “.
 
Освен това развитието на бизнеса винаги отнема време. Може да се случи, докато стартирате собствен бизнес, ситуацията ще се промени неузнаваемо и евентуално не във ваша полза
 
"Кажете, когато границите са затворени, можем да се съсредоточим върху вътрешния туризъм. Например, инвестирайте в евтин мини-хотел.
Но къде е гаранцията, че след като карантината бъде отменена, тя няма да бъде празна? Веднага след като coronaviris отстъпи и премахне всички ограничения, много хора ще наводнят просто защото банално са пропуснали възможността да отидат в чужбина и отлагат пътувания поради карантина. В този случай бизнесът ви ще остане без нищо. И ако ситуацията се влоши драстично, те напълно ще забранят движението между регионите и може би дори , в градовете, както не беше толкова отдавна в Ухан, и бизнесът също няма да работи. "
 
В същото време, в условията на самоизолация, онлайн търговията набира скорост. Хората, които седят вкъщи през цялото време, трябва да се разсейват по някакъв начин. Например търсенето на онлайн компютърни игри в Китай нарасна с 40 процента. В допълнение, днес различни образователни учебни програми се търсят за студенти, които са били прехвърлени на дистанционно обучение
 
Днес услугите, които се занимават с дистанционно обучение, нарастват невероятно. Те отварят нови курсове, нови катедри. Не е ясно колко безкраен ще бъде този растеж. Вероятно е, че когато карантината приключи, тези услуги ще спаднат. Но навикът за онлайн обучение, забавления и пазаруване ще остане. Хората вече няма да могат да отказват да доставят храна у дома “

 

Най-нови

Най-четени

Вземи сега с 20% отстъпка , само до 08.12.2020г.
 
Как да се предпазим от вируси?
✔️ Намалете стреса, той отслабва имунитета.
 
✔️ Пийте повече течности-вода с лимон, билков чай.
 
✔️ Снабдете се с нутриенти. В нутримакс,  нутриентите са на макс!
 
✔️ Ефективен при бронхит, астма, пневмония.