Реклама

Фотографски услуги, Сватбена фотография

Фотографите на България

Търсите фотограф във вашият град!

 

ОРИГИНАЛНИ МАРАТОНКИ

    ОРИГИНАЛНИ МАРАТОНКИ

Наши партньори:

Майстори за вашият дом

https://remontibg.eu/

Счетоводни услуги

https://www.balancebg.com/

Счетоводни услуги в София

 
 
Изграждане на уеб сайтове
и SEO оптимизация
 
 
 
Намери работа в тази платформа
 
Пътна помощ за цяла България
 
Къща за гости Кристал в Триград
https://trigradkristal.com/
 
Виртуален асистент
 
 
Машинно пране на килими

https://www.citycleanbg.eu/

Домашно приготвени сапуни

https://daminaturals.eu/

Сватбен фотограф

Сватбен фотограф в София

Пътна помощ в София

Пътна помощ

Сити Дентал Студио Благоевград

https://www.citydentalstudio.com/

Възстановяване на ДДС от ЕС

https://www.dds-to.com/

 

ИЗПОЛЗВАЙ КОД: NAUCHENSVIAT
И ВЗЕМИ ОТСТЪПКА ОТ 30ЛВ.
Ученето на чужди езици вече е лесно

с езикова школа Бонита!

 

 

 

Уеб дизайн и СЕО оптимизация

Web дизайн и СЕО оптимизация

На най-добри цени

Вашият виртуален асистент

   

Научи повече за това как можеш да получиш помощ онлайн

Кемпер под наем от София

кемпер под наем от София  - Кемпери под наем 

- Български език за чужденци,

                                                                         частни уроци по Български и математика

 

Полезни и практични за избор на моден гардероб

Когато става дума за модния гардероб, всичко е субективно. Много са нещата, които могат и трябва да бъдат съобразявани, при избора на базови тоалети и аксесоари – тип фигура, цвят на тена, цвят на косата, очите, ръст и така нататък. Но има някои основни правила при избор на тоалети, с които всяка дама трябва да се съобрази, ако иска да се радва на добри резултати. Нека видим кои са те.

Полезни и практични за избор на моден гардероб

Ако се колебаете дали да купите някой тоалет или не, по-добре да го вземете, но само ако имате опция за връщане. Така например, ако пазарувате онлайн, това е възможно най-често в двуседмичен срок.  Затова и специалистите съветват да не се ограничавате, ако нещо ви допадне - по-добре е да се сдобиете с него и след това евентуално да го върнете, отколкото да страдате, че сте си отказали удоволствието. 

В началото на пазаруването не бързайте да купувате първото нещо, което попадне пред очите ви, по-добре е да разгледате всички възможни опции и чак тогава да вземете окончателно решение.

Избягвайте да комбинирайте повече от 3 цветни цвята във визията си, като това се отнася не само да дрехите, но и за аксесоарите (черно, бяло и сиво обаче не се броят).

Формулата за добър стил е творчество и адекватност. Тоест, вашият образ трябва да е свеж и оригинален, а не скучен и безинтересен.

Инвестирайте в бельо и аксесоари. Скъпите и висококачествени аксесоари могат да увеличат стойността дори на най-семплата и евтина дреха.

Избягвайте да се консултирате с приятели какво да си купите и какво не. Ако пазарувате онлайн дрехи, правете го докато сте сами. Ако възнамерявате да посетите физически магазин, не молете приятелите си да ви придружат - те са лоши съветници.

Когато избирате дрехи, помислете си с какво ще ги комбинирате. В случай, че във вашият гардероб няма подходяща опция или се откажете от покупката, или допълнете с още нещо, така че да осигурите възможност за съчетания.

 

Най-нови

 

Океанска приказкаще Ви потопи в магията на най-ароматното съкровище на света

Как едно бездомно коте става причина писателят Владимир Н. Караджов да започне работа върху втората си книга? Кое е най-ароматното съкровище на света и как е достигнало до нас?

 ПОРЪЧАЙ ПРЕЗ ХЕЛИКОН!

След двегодишна изследователска и писателска работа любопитната история вече очаква своите откриватели. 

Авторът ни поднася своята нова, по-задълбочена и подробна географска приказка, с напълно достоверна научна фактология и все пак, плод на неговата фантазия. Това е и първата приказка в света с научен консултант – доцент по зоология и ботаника, за максимална достоверност на фактите. Като добавка книгата има и страхотни цветни илюстрации от Биляна Караджова.

Историята се базира на една огромна икономическа и ботаническа загадка, която е липсващият ключ към решаването на един близо двехилядигодишен проблем. Той пречи на експанзията на огромно съкровище – един от най-любимите продукти на хората по света, най-популярният и един от най-скъпите, дори и днес. Малобройно индианско племе е единственото в света, което притежава екзотичната стока от незапомнении времена, без да подозира на какво дължи тази чест.  Мнозина се провалят в опитите си да разрешат проблема – професори, търговци, мореплаватели и земевладелци. Накрая световната загадка бива победена от едно дете.

“Океанска приказка” ни разкрива какво се ражда от неразривната връзка между Космоса и Океана. Тя ни среща с героите Канео и Едмънд — две момчета от различни епохи, но с една мечта — да опазят тяхното откритие и да споделят магията му с нас. Книгата е истинско пътешествие във времето — към непознати земи и смели мечти. Героите на автора ни учат за пореден път да вярваме в себе си и да следваме пътя, по който сме тръгнали. Едмънд и Канео оставят следа, която целият свят познава днес. И не само — всички ние можем да усетим и да се насладим на съкровището, което те са съхранили.

 

Поръчай през Хеликон!

 

Заглавие: Океанска приказка

Автор:Владимир Н. Караджов

Страници: 330

Тегло: 510 г.

Дата на издаване: януари 2021

Издател: Фабер

ISBN: 9786190012030

Цена: 20 лв.

Най-четени

Вземи сега с 20% отстъпка , само до 08.12.2020г.
 
Как да се предпазим от вируси?
✔️ Намалете стреса, той отслабва имунитета.
 
✔️ Пийте повече течности-вода с лимон, билков чай.
 
✔️ Снабдете се с нутриенти. В нутримакс,  нутриентите са на макс!
 
✔️ Ефективен при бронхит, астма, пневмония.