Реклама

Фотографски услуги, Сватбена фотография

Фотографите на България

Търсите фотограф във вашият град!

 

ОРИГИНАЛНИ МАРАТОНКИ

    ОРИГИНАЛНИ МАРАТОНКИ

Наши партньори:

Майстори за вашият дом

https://remontibg.eu/

Счетоводни услуги

https://www.balancebg.com/

Счетоводни услуги в София

 
 
Изграждане на уеб сайтове
и SEO оптимизация
 
 
 
Намери работа в тази платформа
 
Пътна помощ за цяла България
 
Къща за гости Кристал в Триград
https://trigradkristal.com/
 
Виртуален асистент
 
 
Машинно пране на килими

https://www.citycleanbg.eu/

Домашно приготвени сапуни

https://daminaturals.eu/

Сватбен фотограф

Сватбен фотограф в София

Пътна помощ в София

Пътна помощ

Сити Дентал Студио Благоевград

https://www.citydentalstudio.com/

Възстановяване на ДДС от ЕС

https://www.dds-to.com/

 

ИЗПОЛЗВАЙ КОД: NAUCHENSVIAT
И ВЗЕМИ ОТСТЪПКА ОТ 30ЛВ.
Ученето на чужди езици вече е лесно

с езикова школа Бонита!

 

 

 

Уеб дизайн и СЕО оптимизация

Web дизайн и СЕО оптимизация

На най-добри цени

Вашият виртуален асистент

   

Научи повече за това как можеш да получиш помощ онлайн

Кемпер под наем от София

кемпер под наем от София  - Кемпери под наем 

- Български език за чужденци,

                                                                         частни уроци по Български и математика

 

Какво трябва да знаем за тегленето на кредити – простички, но много важни правила

 Много хора от време на време използват кредити, които днес се предлагат в изобилие от банки и други финансови институции. Причините за подаване на заявление за заем могат да бъдат най-различни. Например, необходимостта от ремонт или закупуване на оборудване, а също и желанието за смяна на старото превозно средство с някое по-ново.

По една или друга причина хората прибягват до кредити. Но, за съжаление, мнозина от тях не знаят как да подхождат компетентно към въпросите, свързани с кредитирането.

Има няколко прости правила, които ще са ви полезни.

Помислете предварително за важните неща

Истината е, че не всяко нещо е полезно и необходимо в даден момент. Според статистиката голям брой хора харчат парите си за импулсивни покупки. Това се отнася особено за онлайн магазините, които привличат клиенти с редовни промоции или разпродажби.

И така изведнъж всички желани неща стават много по-евтини, което принуждава човек да прави необмислени покупки. Но не всички продукти са толкова необходими, колкото изглеждат на пръв поглед. Ето защо, преди да направите друга покупка, трябва да претеглите всичко. Наистина ли ви трябва нова джаджа или мебели или може би трябва да изчакате малко с покупката?

Изберете най-подходящите условия

Истината е, че банката може да предложи на всеки свой клиент различен лихвен процент. Ето защо трябва внимателно да проучите всички предложения на финансовата институция и да изберете най-подходящото сред тях.

Например, някои банки предлагат нисък лихвен процент през първите 12 месеца от използването на кредита. По правило подобно предложение крие факта, че банката начислява малка лихва върху останалия дълг. Но в същото време кредитът се изплаща бавно. За да бъде подобна оферта полезна за кредитополучателя, е необходимо да платите суми, надвишаващи минималното плащане. В резултат на подобни действия, през втората година, когато лихвеният процент се увеличи, плащанията ще бъдат вече малки. 

Избягвайте закъсненията

Най-често закъсненията в плащанията възникват поради невнимание. Но това няма значение, защото, без значение каква е причината, се начислява неустойка. Така че, планирайте всички плащания предварително и спазвайте графика.

 

Най-нови

 

Океанска приказкаще Ви потопи в магията на най-ароматното съкровище на света

Как едно бездомно коте става причина писателят Владимир Н. Караджов да започне работа върху втората си книга? Кое е най-ароматното съкровище на света и как е достигнало до нас?

 ПОРЪЧАЙ ПРЕЗ ХЕЛИКОН!

След двегодишна изследователска и писателска работа любопитната история вече очаква своите откриватели. 

Авторът ни поднася своята нова, по-задълбочена и подробна географска приказка, с напълно достоверна научна фактология и все пак, плод на неговата фантазия. Това е и първата приказка в света с научен консултант – доцент по зоология и ботаника, за максимална достоверност на фактите. Като добавка книгата има и страхотни цветни илюстрации от Биляна Караджова.

Историята се базира на една огромна икономическа и ботаническа загадка, която е липсващият ключ към решаването на един близо двехилядигодишен проблем. Той пречи на експанзията на огромно съкровище – един от най-любимите продукти на хората по света, най-популярният и един от най-скъпите, дори и днес. Малобройно индианско племе е единственото в света, което притежава екзотичната стока от незапомнении времена, без да подозира на какво дължи тази чест.  Мнозина се провалят в опитите си да разрешат проблема – професори, търговци, мореплаватели и земевладелци. Накрая световната загадка бива победена от едно дете.

“Океанска приказка” ни разкрива какво се ражда от неразривната връзка между Космоса и Океана. Тя ни среща с героите Канео и Едмънд — две момчета от различни епохи, но с една мечта — да опазят тяхното откритие и да споделят магията му с нас. Книгата е истинско пътешествие във времето — към непознати земи и смели мечти. Героите на автора ни учат за пореден път да вярваме в себе си и да следваме пътя, по който сме тръгнали. Едмънд и Канео оставят следа, която целият свят познава днес. И не само — всички ние можем да усетим и да се насладим на съкровището, което те са съхранили.

 

Поръчай през Хеликон!

 

Заглавие: Океанска приказка

Автор:Владимир Н. Караджов

Страници: 330

Тегло: 510 г.

Дата на издаване: януари 2021

Издател: Фабер

ISBN: 9786190012030

Цена: 20 лв.

Най-четени

Вземи сега с 20% отстъпка , само до 08.12.2020г.
 
Как да се предпазим от вируси?
✔️ Намалете стреса, той отслабва имунитета.
 
✔️ Пийте повече течности-вода с лимон, билков чай.
 
✔️ Снабдете се с нутриенти. В нутримакс,  нутриентите са на макс!
 
✔️ Ефективен при бронхит, астма, пневмония.