Реклама

Фотографски услуги, Сватбена фотография

Фотографите на България

Търсите фотограф във вашият град!

 

ОРИГИНАЛНИ МАРАТОНКИ

    ОРИГИНАЛНИ МАРАТОНКИ

Наши партньори:

Майстори за вашият дом

https://remontibg.eu/

Счетоводни услуги

https://www.balancebg.com/

Счетоводни услуги в София

 
 
Изграждане на уеб сайтове
и SEO оптимизация
 
 
 
Намери работа в тази платформа
 
Пътна помощ за цяла България
 
Къща за гости Кристал в Триград
https://trigradkristal.com/
 
Виртуален асистент
 
 
Машинно пране на килими

https://www.citycleanbg.eu/

Домашно приготвени сапуни

https://daminaturals.eu/

Сватбен фотограф

Сватбен фотограф в София

Пътна помощ в София

Пътна помощ

Сити Дентал Студио Благоевград

https://www.citydentalstudio.com/

Възстановяване на ДДС от ЕС

https://www.dds-to.com/

 

ИЗПОЛЗВАЙ КОД: NAUCHENSVIAT
И ВЗЕМИ ОТСТЪПКА ОТ 30ЛВ.
Ученето на чужди езици вече е лесно

с езикова школа Бонита!

 

 

 

Уеб дизайн и СЕО оптимизация

Web дизайн и СЕО оптимизация

На най-добри цени

Вашият виртуален асистент

   

Научи повече за това как можеш да получиш помощ онлайн

Кемпер под наем от София

кемпер под наем от София  - Кемпери под наем 

- Български език за чужденци,

                                                                         частни уроци по Български и математика

 

Плотове за баня от дърво и стъкло

 

Стъкленият плот идеално се вписва както в декора на големи, така и на малки. Тези плотове са изработени от дебело, закалено стъкло и могат да са абсолютно прозрачна или пък оцветени в определен някакъв нюанс. Влагоустойчивостта на стъклото е без съмнение, но мнозина се страхуват от крехкостта му. Разбира се, винаги има сериозен шанс да се счупи подобен плот, но ако сте по-внимателни рискът не особено голям. Просто не слагайте в банята стъклен плот, ако в семейството има малки деца.

 

Плотове за баня от дърво и стъкло – какви са предимствата и недостатъците

Също така, имайте предвид, че петната от всякакъв род по стъклото са много забележими. Трябва да се грижите за чистотата на повърхността, като я наблюдавате постоянно. По принцип стъкленият плот за банята е подходящ за тези, които обичат да почистват редовно.

 

 

Плотове от дърво

 

 

Много хора смятат, че дървесината в банята не е най-добрият избор. Може би това е така, но при правилна обработка, тя ще служи не по-малко дълго, отколкото фаянса или порцелана. Да, тя се нуждае от по-сериозна грижа, но този недостатък не отменя декоративните й качества.

Дървеният плот за банята под мивката може да бъде направен от масивно дърво - единично парче дърво или залепени части. Вторият вариант е по-евтин, но не по-малко ефектен. За да се предпази от влага, дървесината трябва да се покрие с няколко слоя водоустойчив лак. Подобен защитен филм е напълно водоустойчив и поради гладката си повърхност прави възможно мръсотията да се отстранява лесно.

 

Друг метод за защита на дървесината от влага е импрегнирането със защитни съединения на маслена основа. Те предпазват от вода не по-лошо, но не образуват филм, а проникват във влакната, запушвайки водни канали. Дървесината, обработена по този начин, напълно естествена, но е по-трудно да се грижите за подобна текстурирана повърхност – в каналчетата се натрупва мръсотия и се получава отлагане на соли.

 

Дървените плотове за баня изискват периодично обновяване на защитното покритие. Импрегнацията с масло ще трябва да се подновява около веднъж годишно, лаковото покритие може да продължи няколко години, но възстановяването му е по-трудна задача (премахване на стария, нанасяне на нови слоеве лак). 

Източник: https://vsichko-za-baniata.com/

 

Плотове за баня от дърво и стъкло – какви са предимствата и недостатъците

Най-нови

 

Океанска приказкаще Ви потопи в магията на най-ароматното съкровище на света

Как едно бездомно коте става причина писателят Владимир Н. Караджов да започне работа върху втората си книга? Кое е най-ароматното съкровище на света и как е достигнало до нас?

 ПОРЪЧАЙ ПРЕЗ ХЕЛИКОН!

След двегодишна изследователска и писателска работа любопитната история вече очаква своите откриватели. 

Авторът ни поднася своята нова, по-задълбочена и подробна географска приказка, с напълно достоверна научна фактология и все пак, плод на неговата фантазия. Това е и първата приказка в света с научен консултант – доцент по зоология и ботаника, за максимална достоверност на фактите. Като добавка книгата има и страхотни цветни илюстрации от Биляна Караджова.

Историята се базира на една огромна икономическа и ботаническа загадка, която е липсващият ключ към решаването на един близо двехилядигодишен проблем. Той пречи на експанзията на огромно съкровище – един от най-любимите продукти на хората по света, най-популярният и един от най-скъпите, дори и днес. Малобройно индианско племе е единственото в света, което притежава екзотичната стока от незапомнении времена, без да подозира на какво дължи тази чест.  Мнозина се провалят в опитите си да разрешат проблема – професори, търговци, мореплаватели и земевладелци. Накрая световната загадка бива победена от едно дете.

“Океанска приказка” ни разкрива какво се ражда от неразривната връзка между Космоса и Океана. Тя ни среща с героите Канео и Едмънд — две момчета от различни епохи, но с една мечта — да опазят тяхното откритие и да споделят магията му с нас. Книгата е истинско пътешествие във времето — към непознати земи и смели мечти. Героите на автора ни учат за пореден път да вярваме в себе си и да следваме пътя, по който сме тръгнали. Едмънд и Канео оставят следа, която целият свят познава днес. И не само — всички ние можем да усетим и да се насладим на съкровището, което те са съхранили.

 

Поръчай през Хеликон!

 

Заглавие: Океанска приказка

Автор:Владимир Н. Караджов

Страници: 330

Тегло: 510 г.

Дата на издаване: януари 2021

Издател: Фабер

ISBN: 9786190012030

Цена: 20 лв.

Най-четени

Вземи сега с 20% отстъпка , само до 08.12.2020г.
 
Как да се предпазим от вируси?
✔️ Намалете стреса, той отслабва имунитета.
 
✔️ Пийте повече течности-вода с лимон, билков чай.
 
✔️ Снабдете се с нутриенти. В нутримакс,  нутриентите са на макс!
 
✔️ Ефективен при бронхит, астма, пневмония.