Реклама

Фотографски услуги, Сватбена фотография

Фотографите на България

Търсите фотограф във вашият град!

 

ОРИГИНАЛНИ МАРАТОНКИ

    ОРИГИНАЛНИ МАРАТОНКИ

Наши партньори:

Майстори за вашият дом

https://remontibg.eu/

Счетоводни услуги

https://www.balancebg.com/

Счетоводни услуги в София

 
 
Изграждане на уеб сайтове
и SEO оптимизация
 
 
 
Намери работа в тази платформа
 
Пътна помощ за цяла България
 
Къща за гости Кристал в Триград
https://trigradkristal.com/
 
Виртуален асистент
 
 
Машинно пране на килими

https://www.citycleanbg.eu/

Домашно приготвени сапуни

https://daminaturals.eu/

Сватбен фотограф

Сватбен фотограф в София

Пътна помощ в София

Пътна помощ

Сити Дентал Студио Благоевград

https://www.citydentalstudio.com/

Възстановяване на ДДС от ЕС

https://www.dds-to.com/

 

ИЗПОЛЗВАЙ КОД: NAUCHENSVIAT
И ВЗЕМИ ОТСТЪПКА ОТ 30ЛВ.
Ученето на чужди езици вече е лесно

с езикова школа Бонита!

 

 

 

Уеб дизайн и СЕО оптимизация

Web дизайн и СЕО оптимизация

На най-добри цени

Вашият виртуален асистент

   

Научи повече за това как можеш да получиш помощ онлайн

Кемпер под наем от София

кемпер под наем от София  - Кемпери под наем 

- Български език за чужденци,

                                                                         частни уроци по Български и математика

 

Цитирането на сайтове е един от най-мощните показатели за по-добро класиране на сайт в Google

В днешно време почти всеки има сайт. Като започнем от хлапета, имащи лични блогове и стигнем до корпорациите, представящи услугите и своята дейност в професионален сайт.

Малко, обаче, са сайтовете, които се класират добре в Google, малко са и тези, които правят солиден органичен трафик, и именно за това ще говорим в настоящата статия… Как да класирате сайта си по-напред в Google SERP, чрез цитиране от други източници.

Един от основните алгоритми при качественият линк билдинг, е именно да се придава тежест от един ресурс към Вашият, или към друг.

Линкването, също като при книгите, когато се цитират, прави така, че даден сайт да се класира по-напред и да се изпреварва конкуренцията.

Но как точно да поставяте цитати и да позовавате сайтове? Това е важен въпрос, зад който се крие много сложна и упорита работа.

Трябва да създавате съдържание, което да е интересно и което да бъде ползвано от сайтове, които са със сходна на Вашата дейност, сфера, или област. Истинско чудо е да направите проект, който всеки ден да бъде цитиран от много други сайтове, но именно към това трябва да се стремите.

 

Тук е мястото да споменем, че за да получите такъв силен, качествен и полезен ресурс Ви трябва добро планиране, развитие, работа по сайта, SEO оптимизация  и набавяне на достоверно, качествено, полезно съдържание.

Нещата не са никак лесни, но когато имате визия за нещо специализирано, се случват. Не е достатъчно само желанието. Трябва план на действие, опитен екип, хъс за работа и аналитично мислене.

Вярно е, скъпо е да създадете глобален, полезен ресурс, но ако имате насоката, то нещата във времето ще се получат.

Трябва да се работи ежедневно, да се действа разумно и да се мисли за читателите, а не за търсачките. Често се допуска грешка, като се предоставя съдържание, от гледна точка на търсещите машини, а никой не се пита, дали това съдържание би било полезно на крайния потребител, на този, който ще посети сайтовете Ви… Именно и в тази насока искаме да Ви обърнем внимание, да насочите енергията си към читателите, да уважавате Вашата аудитория и да мислите позитивно и добронамерено, към нея.

Най-нови

 

Океанска приказкаще Ви потопи в магията на най-ароматното съкровище на света

Как едно бездомно коте става причина писателят Владимир Н. Караджов да започне работа върху втората си книга? Кое е най-ароматното съкровище на света и как е достигнало до нас?

 ПОРЪЧАЙ ПРЕЗ ХЕЛИКОН!

След двегодишна изследователска и писателска работа любопитната история вече очаква своите откриватели. 

Авторът ни поднася своята нова, по-задълбочена и подробна географска приказка, с напълно достоверна научна фактология и все пак, плод на неговата фантазия. Това е и първата приказка в света с научен консултант – доцент по зоология и ботаника, за максимална достоверност на фактите. Като добавка книгата има и страхотни цветни илюстрации от Биляна Караджова.

Историята се базира на една огромна икономическа и ботаническа загадка, която е липсващият ключ към решаването на един близо двехилядигодишен проблем. Той пречи на експанзията на огромно съкровище – един от най-любимите продукти на хората по света, най-популярният и един от най-скъпите, дори и днес. Малобройно индианско племе е единственото в света, което притежава екзотичната стока от незапомнении времена, без да подозира на какво дължи тази чест.  Мнозина се провалят в опитите си да разрешат проблема – професори, търговци, мореплаватели и земевладелци. Накрая световната загадка бива победена от едно дете.

“Океанска приказка” ни разкрива какво се ражда от неразривната връзка между Космоса и Океана. Тя ни среща с героите Канео и Едмънд — две момчета от различни епохи, но с една мечта — да опазят тяхното откритие и да споделят магията му с нас. Книгата е истинско пътешествие във времето — към непознати земи и смели мечти. Героите на автора ни учат за пореден път да вярваме в себе си и да следваме пътя, по който сме тръгнали. Едмънд и Канео оставят следа, която целият свят познава днес. И не само — всички ние можем да усетим и да се насладим на съкровището, което те са съхранили.

 

Поръчай през Хеликон!

 

Заглавие: Океанска приказка

Автор:Владимир Н. Караджов

Страници: 330

Тегло: 510 г.

Дата на издаване: януари 2021

Издател: Фабер

ISBN: 9786190012030

Цена: 20 лв.

Най-четени

Вземи сега с 20% отстъпка , само до 08.12.2020г.
 
Как да се предпазим от вируси?
✔️ Намалете стреса, той отслабва имунитета.
 
✔️ Пийте повече течности-вода с лимон, билков чай.
 
✔️ Снабдете се с нутриенти. В нутримакс,  нутриентите са на макс!
 
✔️ Ефективен при бронхит, астма, пневмония.