Реклама

Фотографски услуги, Сватбена фотография

Фотографите на България

Търсите фотограф във вашият град!

 

ОРИГИНАЛНИ МАРАТОНКИ

    ОРИГИНАЛНИ МАРАТОНКИ

Наши партньори:

Майстори за вашият дом

https://remontibg.eu/

Счетоводни услуги

https://www.balancebg.com/

Счетоводни услуги в София

 
 
Изграждане на уеб сайтове
и SEO оптимизация
 
 
 
Намери работа в тази платформа
 
Пътна помощ за цяла България
 
Къща за гости Кристал в Триград
https://trigradkristal.com/
 
Виртуален асистент
 
 
Машинно пране на килими

https://www.citycleanbg.eu/

Домашно приготвени сапуни

https://daminaturals.eu/

Сватбен фотограф

Сватбен фотограф в София

Пътна помощ в София

Пътна помощ

Сити Дентал Студио Благоевград

https://www.citydentalstudio.com/

Възстановяване на ДДС от ЕС

https://www.dds-to.com/

 

ИЗПОЛЗВАЙ КОД: NAUCHENSVIAT
И ВЗЕМИ ОТСТЪПКА ОТ 30ЛВ.
Ученето на чужди езици вече е лесно

с езикова школа Бонита!

 

 

 

Уеб дизайн и СЕО оптимизация

Web дизайн и СЕО оптимизация

На най-добри цени

Вашият виртуален асистент

   

Научи повече за това как можеш да получиш помощ онлайн

Кемпер под наем от София

кемпер под наем от София  - Кемпери под наем 

- Български език за чужденци,

                                                                         частни уроци по Български и математика

 

Видове кредити: Как да изберем най-изгодният за нас

Експресните заеми се считат за най-ефективният начин за справяне с възникнал спешно финансов проблем, затова и интересът към тях е толкова голям. В този случай, ако кредитната институция няма време, възможност или просто не си поставя за цел да провери платежноспособността на кредитополучателя, тогава всички рискове се покриват чрез по-висока лихва.

По-добрият вариант от гледна точка на оскъпяването са обикновените кредити, които банката решава да отпусне кредит в рамките на няколко дни - след проверка на пълен пакет от документи, предоставени от кандидатстващият. Поради широката гама от налични опции за кредитиране е препоръчително да проверите поне няколко подходящи опции в различни банки. Дори не просто информативно, а направо да пуснете заявление за кредит до всяка финансова институция и едва след това да се спрете на опцията, която е най-изгодна за вас.

Видове кредити: Как да изберем най-изгодният за нас

Най-лесно е да го направите по интернет -  да посетите набързо няколко сайта на различни банки и да разберете какви са условията. Това е от голяма полза, защото там обикновено са налични специални кредитни калкулатори, с които е възможно да изчислите с голяма прецизност предстоящите плащания. Потърсете и друга информация в мрежата, която също може да ви е от полза – мнения, съвети и така нататък.

В търсене на оптимален вариант за кредитиране, имайте предвид следните важни неща:

Първо проучете възможностите в банката, където получавате заплатата си. В този случай банките осигуряват някои допълнителни предимства. Ако наличните условия не ви устройват, тогава се огледайте за други такива, които ви се струват по-приемливи. 

Попитайте за лихвения процент и пълната цена на кредита. Този показател е най-важният, тъй като може да се използва за сравняване на офертите на различни кредитни институции. Лихвеният процент се образува от номиналната ставка и различни комисионни, които се начисляват от банката по време на обработката и последващото обслужване на кредита. Трябва е да се отбележи, че понякога финансовите институции предоставят безлихвени заеми, но в този случай не е изключено липсата на лихва да се компенсира от други комисионни плащания. В крайна сметка, оказва се, безлихвеният кредит може да не е толкова изгодна оферта, колкото на пръв поглед изглежда.

Размерът на оскъпяване е по-убедителен показател в сравнение с лихвените проценти, тъй като ви позволява да определите колко евтино или пък скъпо се предлага определен вид кредит.

Източник: parite.bg

 

Най-нови

 

Океанска приказкаще Ви потопи в магията на най-ароматното съкровище на света

Как едно бездомно коте става причина писателят Владимир Н. Караджов да започне работа върху втората си книга? Кое е най-ароматното съкровище на света и как е достигнало до нас?

 ПОРЪЧАЙ ПРЕЗ ХЕЛИКОН!

След двегодишна изследователска и писателска работа любопитната история вече очаква своите откриватели. 

Авторът ни поднася своята нова, по-задълбочена и подробна географска приказка, с напълно достоверна научна фактология и все пак, плод на неговата фантазия. Това е и първата приказка в света с научен консултант – доцент по зоология и ботаника, за максимална достоверност на фактите. Като добавка книгата има и страхотни цветни илюстрации от Биляна Караджова.

Историята се базира на една огромна икономическа и ботаническа загадка, която е липсващият ключ към решаването на един близо двехилядигодишен проблем. Той пречи на експанзията на огромно съкровище – един от най-любимите продукти на хората по света, най-популярният и един от най-скъпите, дори и днес. Малобройно индианско племе е единственото в света, което притежава екзотичната стока от незапомнении времена, без да подозира на какво дължи тази чест.  Мнозина се провалят в опитите си да разрешат проблема – професори, търговци, мореплаватели и земевладелци. Накрая световната загадка бива победена от едно дете.

“Океанска приказка” ни разкрива какво се ражда от неразривната връзка между Космоса и Океана. Тя ни среща с героите Канео и Едмънд — две момчета от различни епохи, но с една мечта — да опазят тяхното откритие и да споделят магията му с нас. Книгата е истинско пътешествие във времето — към непознати земи и смели мечти. Героите на автора ни учат за пореден път да вярваме в себе си и да следваме пътя, по който сме тръгнали. Едмънд и Канео оставят следа, която целият свят познава днес. И не само — всички ние можем да усетим и да се насладим на съкровището, което те са съхранили.

 

Поръчай през Хеликон!

 

Заглавие: Океанска приказка

Автор:Владимир Н. Караджов

Страници: 330

Тегло: 510 г.

Дата на издаване: януари 2021

Издател: Фабер

ISBN: 9786190012030

Цена: 20 лв.

Най-четени

Вземи сега с 20% отстъпка , само до 08.12.2020г.
 
Как да се предпазим от вируси?
✔️ Намалете стреса, той отслабва имунитета.
 
✔️ Пийте повече течности-вода с лимон, билков чай.
 
✔️ Снабдете се с нутриенти. В нутримакс,  нутриентите са на макс!
 
✔️ Ефективен при бронхит, астма, пневмония.