Реклама

Фотографски услуги, Сватбена фотография

Фотографите на България

Търсите фотограф във вашият град!

 

ОРИГИНАЛНИ МАРАТОНКИ

    ОРИГИНАЛНИ МАРАТОНКИ

Наши партньори:

Майстори за вашият дом

https://remontibg.eu/

Счетоводни услуги

https://www.balancebg.com/

Счетоводни услуги в София

 
 
Изграждане на уеб сайтове
и SEO оптимизация
 
 
 
Намери работа в тази платформа
 
Пътна помощ за цяла България
 
Къща за гости Кристал в Триград
https://trigradkristal.com/
 
Виртуален асистент
 
 
Машинно пране на килими

https://www.citycleanbg.eu/

Домашно приготвени сапуни

https://daminaturals.eu/

Сватбен фотограф

Сватбен фотограф в София

Пътна помощ в София

Пътна помощ

Сити Дентал Студио Благоевград

https://www.citydentalstudio.com/

Възстановяване на ДДС от ЕС

https://www.dds-to.com/

 

ИЗПОЛЗВАЙ КОД: NAUCHENSVIAT
И ВЗЕМИ ОТСТЪПКА ОТ 30ЛВ.
Ученето на чужди езици вече е лесно

с езикова школа Бонита!

 

 

 

Уеб дизайн и СЕО оптимизация

Web дизайн и СЕО оптимизация

На най-добри цени

Вашият виртуален асистент

   

Научи повече за това как можеш да получиш помощ онлайн

Кемпер под наем от София

кемпер под наем от София  - Кемпери под наем 

- Български език за чужденци,

                                                                         частни уроци по Български и математика

 

Регистрация на фирма в София и Пловдив

Регистрация на фирма в София и Пловдив доверете се на професионалистите

Искате да да направите своята първа или последваща регистрация на фирма в София и Пловдив на ниски цени за регистрация на фирма. Обадете ни се и се свържете с нас за допълнителна консултация.

Ако вече имате фирма и искате да смените обстоятелсрва или имате нужда от счетоводни услуги на ниски цени, свържете се с нас!

В статия ще разгледаме основни моменти за стартиране на бизнес и откриване на нова фирма във големите градове.

Регистрация на фирма в София и Пловдив

Регистрация на фирма в София и Пловдив

Кризата като повод за стартиране на бизнес. Старт идеи

Пътят ще бъде преодолян от проходилка. Мнозина считат кризата за най-доброто време за стартиране на бизнес. Основното е да изберете какво да правите. Както знаете, много световни марки се появиха и постигнаха успех именно през кризисните години. Какво да направите и как да разберете, че това е точно за вас? Кой бизнес е релевантен в криза? Как да започнете собствен бизнес и може би изобщо не трябва да влизате на пазара с нови проекти?

 
"Нивото на разбиране за това, което ще се случи през следващите месеци, е много ниско, а диапазонът от възможни варианти е много широк - от бързо изглаждане на ситуацията до извеждане на целия свят в много трудна и дългосрочна криза. Изключително трудно е да планирате всеки бизнес, когато не знаете какво ще се случи по-нататък. В тези условия всеки рационален човек би се опитал да заеме най-защитната позиция, а именно да изчака и да види къде ще се развие ситуацията “.
 
Освен това развитието на бизнеса винаги отнема време. Може да се случи, докато стартирате собствен бизнес, ситуацията ще се промени неузнаваемо и евентуално не във ваша полза
 
"Кажете, когато границите са затворени, можем да се съсредоточим върху вътрешния туризъм. Например, инвестирайте в евтин мини-хотел.
Но къде е гаранцията, че след като карантината бъде отменена, тя няма да бъде празна? Веднага след като coronaviris отстъпи и премахне всички ограничения, много хора ще наводнят просто защото банално са пропуснали възможността да отидат в чужбина и отлагат пътувания поради карантина. В този случай бизнесът ви ще остане без нищо. И ако ситуацията се влоши драстично, те напълно ще забранят движението между регионите и може би дори , в градовете, както не беше толкова отдавна в Ухан, и бизнесът също няма да работи. "
 
В същото време, в условията на самоизолация, онлайн търговията набира скорост. Хората, които седят вкъщи през цялото време, трябва да се разсейват по някакъв начин. Например търсенето на онлайн компютърни игри в Китай нарасна с 40 процента. В допълнение, днес различни образователни учебни програми се търсят за студенти, които са били прехвърлени на дистанционно обучение
 
Днес услугите, които се занимават с дистанционно обучение, нарастват невероятно. Те отварят нови курсове, нови катедри. Не е ясно колко безкраен ще бъде този растеж. Вероятно е, че когато карантината приключи, тези услуги ще спаднат. Но навикът за онлайн обучение, забавления и пазаруване ще остане. Хората вече няма да могат да отказват да доставят храна у дома “

 

Най-нови

 

Океанска приказкаще Ви потопи в магията на най-ароматното съкровище на света

Как едно бездомно коте става причина писателят Владимир Н. Караджов да започне работа върху втората си книга? Кое е най-ароматното съкровище на света и как е достигнало до нас?

 ПОРЪЧАЙ ПРЕЗ ХЕЛИКОН!

След двегодишна изследователска и писателска работа любопитната история вече очаква своите откриватели. 

Авторът ни поднася своята нова, по-задълбочена и подробна географска приказка, с напълно достоверна научна фактология и все пак, плод на неговата фантазия. Това е и първата приказка в света с научен консултант – доцент по зоология и ботаника, за максимална достоверност на фактите. Като добавка книгата има и страхотни цветни илюстрации от Биляна Караджова.

Историята се базира на една огромна икономическа и ботаническа загадка, която е липсващият ключ към решаването на един близо двехилядигодишен проблем. Той пречи на експанзията на огромно съкровище – един от най-любимите продукти на хората по света, най-популярният и един от най-скъпите, дори и днес. Малобройно индианско племе е единственото в света, което притежава екзотичната стока от незапомнении времена, без да подозира на какво дължи тази чест.  Мнозина се провалят в опитите си да разрешат проблема – професори, търговци, мореплаватели и земевладелци. Накрая световната загадка бива победена от едно дете.

“Океанска приказка” ни разкрива какво се ражда от неразривната връзка между Космоса и Океана. Тя ни среща с героите Канео и Едмънд — две момчета от различни епохи, но с една мечта — да опазят тяхното откритие и да споделят магията му с нас. Книгата е истинско пътешествие във времето — към непознати земи и смели мечти. Героите на автора ни учат за пореден път да вярваме в себе си и да следваме пътя, по който сме тръгнали. Едмънд и Канео оставят следа, която целият свят познава днес. И не само — всички ние можем да усетим и да се насладим на съкровището, което те са съхранили.

 

Поръчай през Хеликон!

 

Заглавие: Океанска приказка

Автор:Владимир Н. Караджов

Страници: 330

Тегло: 510 г.

Дата на издаване: януари 2021

Издател: Фабер

ISBN: 9786190012030

Цена: 20 лв.

Най-четени

Вземи сега с 20% отстъпка , само до 08.12.2020г.
 
Как да се предпазим от вируси?
✔️ Намалете стреса, той отслабва имунитета.
 
✔️ Пийте повече течности-вода с лимон, билков чай.
 
✔️ Снабдете се с нутриенти. В нутримакс,  нутриентите са на макс!
 
✔️ Ефективен при бронхит, астма, пневмония.