Реклама

Фотографски услуги, Сватбена фотография

Фотографите на България

Търсите фотограф във вашият град!

 

ОРИГИНАЛНИ МАРАТОНКИ

    ОРИГИНАЛНИ МАРАТОНКИ

Наши партньори:

Майстори за вашият дом

https://remontibg.eu/

Счетоводни услуги

https://www.balancebg.com/

Счетоводни услуги в София

 
 
Изграждане на уеб сайтове
и SEO оптимизация
 
 
 
Намери работа в тази платформа
 
Пътна помощ за цяла България
 
Къща за гости Кристал в Триград
https://trigradkristal.com/
 
Виртуален асистент
 
 
Машинно пране на килими

https://www.citycleanbg.eu/

Домашно приготвени сапуни

https://daminaturals.eu/

Сватбен фотограф

Сватбен фотограф в София

Пътна помощ в София

Пътна помощ

Сити Дентал Студио Благоевград

https://www.citydentalstudio.com/

Възстановяване на ДДС от ЕС

https://www.dds-to.com/

 

ИЗПОЛЗВАЙ КОД: NAUCHENSVIAT
И ВЗЕМИ ОТСТЪПКА ОТ 30ЛВ.
Ученето на чужди езици вече е лесно

с езикова школа Бонита!

 

 

 

Уеб дизайн и СЕО оптимизация

Web дизайн и СЕО оптимизация

На най-добри цени

Вашият виртуален асистент

   

Научи повече за това как можеш да получиш помощ онлайн

Кемпер под наем от София

кемпер под наем от София  - Кемпери под наем 

- Български език за чужденци,

                                                                         частни уроци по Български и математика

 

Основни правила за избор на обувки, които всяка жена е добре да знае

Изборът на основния набор от обувки се базира върху няколко основни неща - сезоните, начина на живот, възрастта и фигурата на дамата. Селекцията може да бъде допълнена с ярки акценти и оригинални модели, но основните изисквания си остават непроменени и включват преди всичко комфорт, практичност и хармонично съчетание с дрехите и аксесоарите, които вече са налични в гардероба. Нека разгледаме по-подробно характеристиките на които трябва да отговаря основния набор от модели.

 Основни правила за избор на обувки, които всяка жена е добре да знае

Универсалност

Базовите обувки трябва да са подбрани така, че да са подходящи за дрехи, решени във всякакви цветове и стилове. Те трябва да отговарят на едно важно условие и то е да са лесно съчетаеми с наличните тоалети и аксесоари, а също така да се вписват в съответния стил.

Стилистите са на мнение, че класическите обувки са подходящи за всякакви поводи – те са идеални както за разходка, така и за работа в офиса или за купон.

Комфорт

Основното предимство на качествените обувки е удобството. Те са предназначени за ежедневно активно носене, така че комфортът винаги е на първо място. Материалът трябва да е мек, формата и петата удобни, а цветът - практичен.

Изисканост

Добре е да заложите на някой ярък и лъскав модел обувки, когато сте поканени на официално събитие. С такъв модел всяка дама веднага ще привлече вниманието на всички присъстващи и образът й ще се помни дълго време. Но ще се отнася до ежедневието, не е необходимо да носите екстравагантни обувки постоянно, съветват специалистите. По-добре заложете на някои по-скромен, но изискан модел, който да ви приляга добре и да ви осигурява нужната лекота през натоварения ден.

Универсални нюанси

Модните обувки идват в разкошни цветове, с които можете да създадете много хармонични съчетания. Универсалните цветове на обувките обаче си остават едни и същи – черно, бяло, бежово, златисто или сребърно. Те ще си подхождат с всяка цветова схема на облеклото ви.

 

Най-нови

 

Океанска приказкаще Ви потопи в магията на най-ароматното съкровище на света

Как едно бездомно коте става причина писателят Владимир Н. Караджов да започне работа върху втората си книга? Кое е най-ароматното съкровище на света и как е достигнало до нас?

 ПОРЪЧАЙ ПРЕЗ ХЕЛИКОН!

След двегодишна изследователска и писателска работа любопитната история вече очаква своите откриватели. 

Авторът ни поднася своята нова, по-задълбочена и подробна географска приказка, с напълно достоверна научна фактология и все пак, плод на неговата фантазия. Това е и първата приказка в света с научен консултант – доцент по зоология и ботаника, за максимална достоверност на фактите. Като добавка книгата има и страхотни цветни илюстрации от Биляна Караджова.

Историята се базира на една огромна икономическа и ботаническа загадка, която е липсващият ключ към решаването на един близо двехилядигодишен проблем. Той пречи на експанзията на огромно съкровище – един от най-любимите продукти на хората по света, най-популярният и един от най-скъпите, дори и днес. Малобройно индианско племе е единственото в света, което притежава екзотичната стока от незапомнении времена, без да подозира на какво дължи тази чест.  Мнозина се провалят в опитите си да разрешат проблема – професори, търговци, мореплаватели и земевладелци. Накрая световната загадка бива победена от едно дете.

“Океанска приказка” ни разкрива какво се ражда от неразривната връзка между Космоса и Океана. Тя ни среща с героите Канео и Едмънд — две момчета от различни епохи, но с една мечта — да опазят тяхното откритие и да споделят магията му с нас. Книгата е истинско пътешествие във времето — към непознати земи и смели мечти. Героите на автора ни учат за пореден път да вярваме в себе си и да следваме пътя, по който сме тръгнали. Едмънд и Канео оставят следа, която целият свят познава днес. И не само — всички ние можем да усетим и да се насладим на съкровището, което те са съхранили.

 

Поръчай през Хеликон!

 

Заглавие: Океанска приказка

Автор:Владимир Н. Караджов

Страници: 330

Тегло: 510 г.

Дата на издаване: януари 2021

Издател: Фабер

ISBN: 9786190012030

Цена: 20 лв.

Най-четени

Вземи сега с 20% отстъпка , само до 08.12.2020г.
 
Как да се предпазим от вируси?
✔️ Намалете стреса, той отслабва имунитета.
 
✔️ Пийте повече течности-вода с лимон, билков чай.
 
✔️ Снабдете се с нутриенти. В нутримакс,  нутриентите са на макс!
 
✔️ Ефективен при бронхит, астма, пневмония.