4 идеи да създадете стилен външен вид

Напоследък става все по-важно, не какви дрехи носите, а как точно го правите. Ето защо винаги се старайте да обърнете внимание на отделните елементи на облеклото и как ги съчетавате. В този пост ще предложим четири идеи, които може да използвате.

4 идеи да създадете стилен външен вид

1. Отделете време за обмисляне на комбинации

Обикновено носим онези комбинации, които вече санипознати и в които сме уверени. Сутринта преди да излезете нямате достатъчно време да измислите нещо ново и интересно. Но ако искате да подобрите стила си – отделете веднъжили два пътимесечно време за модни експерименти пред огледалото. Това ще ви помогне да използвате по-добре гардероба си и да разберете какдрехите и аксесоаритев него се вписват заедно. В допълнение, това елесно упражнение пред огледалото, което означава, че можете да си позволите най-дръзките експерименти, да ви позволи да повторитесъчетаниеот списание или от моденблог. Кой знае, може би това ще ви даде някои нови идеи и решения за вашия стил.

2. Спокойно оценете външния си вид

Не се фокусирайте върху недостатъците си, но и незабравяйте за тяхили още по-добре – не забравяйте за силните си страни. На тяхтрябва да обърнетемаксимално внимание при създаването натоалета. Ако не харесвате твърде много външния си вид или фигурата си,опитайте се да игнорирате отражението си. Само си представете, че сте стилист, а жената в огледалото е ваш клиент, към чиято външност не може да се подходи с критични коментари, но можете да я направите по-красива сдрехите.

3. Не отлагайте „за по-късно“

Не сеобличайте стилно и модерно само заспециален повод. Не отлагайте за бъдещ момент идеята да бъдете елегантнии красиви. Не се страхувайте да живеете сега, носете новите си дрехи сегаиработете върхустила си сега!Дори ако ви се струва, че вашият начин на живот не предполага да създавате стил. Започнете съссъздаването на личния вистайлинг. Заложете на добри основни панталони, ризи, поли и сака. Инвестирайте в удобни, но модерни обувкии чанта. Променяйте се постепенно и не очаквайте, че един ден(когато отслабнете, започнете да печелите повечеили сепреместите в друг град) – вашият стил и вие самитеще се промените към по-добро. Започнете да се променятеощеднес!

4. Поза

Въпросътс обновяването на гардероба ви не е нищо, ако нямате изправенгръб и правилна стойка. Това е важно за всяка фигура иза всекитип външен вид. Това енещото, което ще направи вашия външен вид стилен, а вассамата – красавица. И обратно – никакви дрехи няма да ви помогнат, ако сте подгърбени и с неправилна стойка.

Източник: Stylezone.bg